PRESENTACIÓ

sergimingotemorenopresentacio
Sergi Mingote Moreno
Alcalde de Parets del Vallès
President del Consell Industrial


LA FORÇA DE LA INNOVACIÓ EN
DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC

El Consell Industrial neix d’una visió compartida d’un Parets del Vallès industrial on la relació de confiança i l’aposta decidida pel benefici mutu han portat al sector públic i privat a innovar en la creació i dinamització d’un instrument que esdevé el punt a on conflueixen els  seus interessos comuns.

Aquest tarannà de col·laboració nascut de la innovació en l’àmbit del desenvolupament local, junt amb la ferma voluntat de potenciar el rol de Parets del Vallès com a pol industrial, ha portat a aquest municipi a esdevenir un ecosistema pioner de treball col·laboratiu impulsant polítiques adreçades a la millora tant de l’entorn, dels recursos i dels serveis a l’abast de les empreses com de les oportunitats de millora de l’ocupabilitat dels treballadors en situació d’atur i en actiu del municipi.

El Consell Industrial aporta al món local la possibilitat de garantir l’èxit en les actuacions adreçades a empreses, però també a fer del municipi un mercat de treball més transparent i promotor d’oportunitats per als ciutadans de la vila.


antonifernandezarimonpresentacio
Antoni Fernández Arimón
Cap de fàbrica d’Idilia Foods a Nocilla
Director del Consell Industrial


La missió del Consell Industrial des de el punt de vista de les empreses és assolir un impacte positiu sobre la seva competitivitat, tant de manera individual com conjunta.

La manera de fer-ho és mitjançant la posada en comú de bones pràctiques i la determinació conjunta de treballar en fer realitat un entorn que anticipi els canvis i desenvolupi eines que resolguin els nous models tecnològics i les noves tendències socials.

El Consell Industrial ens dóna la possibilitat d’influenciar sobre les polítiques industrials dissenyades des de les diferents administracions i ens ha de permetre aconseguir la creació d’un territori d’una gran potència competitiva, basant-se en la innovació, la internacionalització i el coneixement. Crear en definitiva, una marca diferenciadora, el Consell Industrial, un Pol industrial de referència.

Contacta Ara