En el marc de les accions impulsades pel Consell Industrial de Parets, el pròxim dilluns 20 d’abril, a les 16 h, el Centre de Recursos Empresarials La Marineta acollirà una jornada de treball que girarà entorn a l’energia a la indústria. La jornada està adreçada a directors/es de planta i responsables d’enginyeria i medi ambient de les empreses del Consell Industrial.

La sessió es durà a terme a proposta de l’empresa DSM Coating Resins Spain, S.A i es parlarà sobre l’optimització en l’àmbit dels recursos energètics i les possibilitats d’energies renovables en el sector industrial. L’objectiu és posar en comú les necessitats, establir el punts de cooperació i apropar experiències que s’han desenvolupat en aquest sector.

Posteriorment tindrà lloc la presentació d’experiències d’èxit en l’àmbit de la sostenibilitat energètica, a càrrec de Sander Cornelius, arquitecte responsable del projecte ‘Snowworld Barcelona’ l’indoor ski més sostenible del món i membre del Green Building Council España, i de l’expert en energia, medi ambient i infraestructures en Aiguasol i membre del ‘International Keio Institute for Architecture and Urbanism’, Alex Ivancic.

La presentació anirà a càrrec de Ruud Gal, membre del Consell i Site Manager de DSM Coating Resins Spain, S.A., i clourà l’acte l’alcalde de Parets, Sergi Mingote.

Contacta Ara