Dimecres 14 es va celebrar al centre de recursos empresarials La Marineta la 5a comissió de treball per a la redacció de la Diagnosi estratègica del Vallès Oriental per tractar la Política industrial, polígons i R+D+i.

Valles Oriental Avança

5a comissió per a la redacció de la diagnosi estratègica del Vallès Oriental

La comissió organitzada per l’Observatori del Vallès Oriental i dinamitzada per l’empresa Activa Prospect tenia per objecte la identificació dels principals reptes de la política industrial, la generació d’ocupació i l’adequació de la formació a les necessitats del teixit empresarial.

El grup de treball va comptar amb la presència de tècnics i tècniques dels serveis de ParetsEmpreses; del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC); de Granollers Mercat; del Consell Comarcal del Vallès Oriental; la Mancomunitat de la Vall del Tenes; dels ajuntaments de Canovelles, Martorelles, Mollet, Montornès, Santa Maria de Palautordera; de les delegacions comarcals de les patronals CC.OO. i UGT; de l’UEI-Cerclem; de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès; del Consorci de Residus del Vallès Oriental; del Centre Tecnològic de Catalunya (Eurecat); i de les empreses Simbiosy i Bopla.

Contacta Ara